Wie ben ik

Erna slangen

Arnuz (spreek uit: Arnoes) is een oude Germaanse schrijfwijze van mijn voornaam Erna.
Toen ik een naam zocht voor mijn bedrijf was dit de naam die paste: kort, krachtig en uniek.

Met als motto hulp bij veranderen en verbinden richt ik mij op drie onderwerpen: begeleiding en ondersteuning, scholing en training en op het schrijven van teksten en artikelen.
Deze combinatie van werkzaamheden komt voort uit een veelkleurig en divers arbeidsverleden. Daarin vormen mensen en communicatie de rode draad. Ook kunst komt regelmatig terug en vormt voor mij een voortdurende inspiratiebron.

Ik ben onder meer opgeleid als docent Nederlands en als bibliothecaris. Verder volgde ik een coachopleiding; het geleerde pas ik in mijn werk toe. Intervisie houdt mij scherp.

Ik ben een doener die denkt en een denker die doet. Ik houd van schrijven, lesgeven en luisteren. Mijn kracht ligt in het verzinnen en ontwikkelen van projecten die het leven beter en leuker maken. Ik ben creatief en inventief én tegelijkertijd praktisch en realistisch als het gaat om hulp bij veranderen. Ik houd van het verbinden van groepen mensen en krijg energie van samen werken aan een gemeenschappelijk doel.
En tenslotte houd ik ook erg van Friesland waar ik woon en werk.  ’t Is hjirre o sa prachtich!

Ik ga graag het gesprek aan met wie mogelijkheden ziet voor opdrachten en/of samenwerking, ook als die buiten de kaders lijken te vallen. Juist dan!

Linkedin